Sayfa Nasıl Hazırlanır?


 Sayfa Nasıl Hazırlanır?


1-) Matriks Web Trader uygulamamıza giriş yapalım. Default olarak karşımıza aşağıdaki gibi sayfa açılacaktır. (Görsel 1.1)


Matriks Web Trader Ana Sayfa
 1.1


 2-) Aşağıda kırmızı ile gösterilen Modül başlıklarına mouse > sol click basılı tutarak modülü taşımak istediğimiz bölgeye, dönüştürmek istediğimiz boyuta göre sürükleyelim. (Görsel 1.2)


Matriks Web Trader Ana Sayfa
 1.2




 3-) Biz burada örnek olması adına "Teknik Analiz" modülünü sağ alt köşeye sürükledim. Bu şekilde tüm modülleri diledğiniz gibi boyutlandırabilirsiniz. (Görsel 1.3)

Matriks Web Trader Ana Sayfa
1.3



 4-) Bunun dışında default sayfada olmayan ama sizin eklemek istediğiniz bir modülü/datayı aşağıda kırmızı ile gösterilen "ARAÇLAR" başlığından seçip ekleyebilirsiniz. Örneğin; Yükselen Hisseler, Düşen Hisseler.  (Görsel 1.4)

Matriks Web Trader Ana Sayfa
1.4


5-) Ayrıca direkt hisse ile alakalı Derinlik - Aracı Kurum Dağılımı - Alarm Ekle - Kademe Analizi vs. gibi modülleri sayfaya gömülü bir şekilde eklemek isterseniz aşağıda ekran görüntüsünde toolbarda kırmızı kutu ile gösterilen alandan ulaşabilirsiniz.  (Görsel 1.5)

1.5


6-) Modüllerin köşelerinde mouse'u getirdiğimizde bir ok çıkacaktır. (getirmeniz gereken yerler aşağıda kırmızı ile gösterilmiştir) Bu oklar ile modülleri dilediğiniz gibi sağa/sola, yukarı/aşağı doğru getirip götürerek hangi modüle hangi boyutu kazandırmak istiyorsanız ona göre ayar yapabilirsiniz. Farkı görebilmeniz adına Pay Piyasası modülünü sağa doğru kaydırıyoruz.  (Görsel 1.6)

Matriks Web Trader Ana Sayfa
1.6



7-) Farkı görebilmeniz adına Pay Piyasası modülünü sağa doğru kaydırıyoruz.  (Görsel 1.7)

Matriks Web Trader Ana Sayfa
1.7



8-) Tüm düzenlemeler yapıldıktan sonra son aşama olarak bu çalışmanın kaydedilmesi gerekiyor. Aşağıda kırmızı ile gösterilen butona basarak "Farklı Kaydet" seçeneğini seçelim.   (Görsel 1.8)

Matriks Web Trader Ana Sayfa
1.8



9-) Açılan pencerede sayfaya vermek istediğimiz başlığı girelim ve "Kaydet" butonuna basalım.  (Görsel 1.9)

Matriks Web Trader Ana Sayfa
1.9




10-) Bu işlemi yaptıktan sonraki uygulamaya her girişimizde yukarıdaki sayfalar kısmında (kırmızı ile gösterilen alan) bu kaydettiğimiz sayfa çıkacaktır, işlemlerimize hazırladığımız sayfa üzerinden devam edebileceğiz.  (Görsel 1.10)

Bu konu yazılı olarak anlatılması zor bir konu olması sebebiyle, diğer konularımızdan farklı olarak özellikle videolu anlatımı izlemenizi tavsiye ediyoruz;