Fiyat Penceresi Çift Click Ayarı


Öncelikle uygulamada Ayarlar > Modül Ayarları alanına geleceğiz. Aşağıda ekran görüntüsünde paylaştığımız "Modül:Fiyatlar" seçeneği,  fiyat pencerelerinde yapılabilecek modül ayarlarını ifade eder. Burada yapabileceğimiz tek ayar var, o da çift tıklama aksiyonu. (Görsel 1.1)


Matriks Web Trader Modül Ayarları
Görsel 1.1

Çift Tıklama Aksiyonu: Fiyat penceresindeki hissenin ilgili kolonlarına tıkladığımızda karşımıza açılacak olan pop-up modülü ayarlayabiliriz. Şuanda aşağıdaki ekranda "Gelişmiş" seçeneği işaretli. Gelişmiş seçeneginin anlamı; Son fiyata tıklayınca Derinlik, Alış-Satış kolonlarına tıklayınca Emir Giriş, %fark ve Miktar kolonlarına tıklayınca ise Sembol Detay modüllerinin açılmasıdır.


Matriks Web Trader Fiyat Penceresi
Görsel 1.11

Biz burada ister gelişmiş seçenegiyle kullanıp her satır için farkli modül açmasını sağlayabiliriz. İstersek de çift tıklama aksiyonunu değiştirip istediğimiz modülü seçebiliriz. Farz edelim ki Gelişmiş yerine Derinlik seçtik ve kaydettik. Bu işlemden sonra hissenin hangi kolonuna tıklarsak tıklayalım karşımıza Derinlik modülü açılacaktır.